Home makeover

Træt af din stil? Prøv en makeover

Det er ikke nogen hemmelig, at man nogle gange kan køre træt i hverdagen. Både i forhold til ens arbejde, fritidsaktiviteter og andre ting man foretager sig, men også i ens boligindretning. Rigtigt mange oplever at blive trætte af at se på de samme gamle møbler og vægge, på et eller andet tidspunkt og derfor ønsker at forandre deres indretning. Det kan samtidig være en god måde at markere en ny start på, for eksempel i forbindelse med et brud i et parforhold, starten på et nyt job, eller bare for at prøve noget ny og forny sin energi i dagligdagen. Hvis du har det sådan og ønsker at gøre noget ved det, så har vi skrevet denne artikel specielt til dig, sådan så du kan få idéer og finde inspiration, til at skifte stilen i din boligindretning.

Hvilken stil vil du gerne have?

Hvis du ikke er sikker på hvilken stil du vil have, så skal du finde ud af det på en eller anden måde. Det kan du gøre ved at bruge forskellige hjemmesider og blogs, boligmagasiner og andet, til at finde inspiration og dermed få idéer til din retning. Du kan blandt andet se her, eller bruge Google til at finde andre kilder, som kan være med til at hjælpe dig til at finde frem til den helt rigtige og personlige stil, for dig og dit hjem. Du kan også gå ned i din lokale bladkiosk eller i dit supermarked og købe et af de mange bolig- og livsstilsmagasiner, som de har stående på hylderne. Her er der med garanti inspiration at finde.

Hvordan kommer du af med dine gamle ting?

Når du har fundet frem til din nye stil og måske endda købt dine nye møbler, planter og andet, så skal du have fundet ud af hvordan du kommer af med dine gamle ting. Der er flere muligheder til dette. Du kan enten være kontant og smide dem ud, eller også kan du give dem til genbrug, så andre kan få gavn af dem og pengene kan gå til en god sag. Sidst men ikke mindst kan du også vælge at sælge dem på nettet og tjene nogle af dine penge hjem. Der er godt gang i private salg på internettet, så du kan hurtigt få dem solgt. Hvis der er tale om større møbler, skal du beslutte om du er villig til at levere dem, betale for at sende dem, eller lade folk komme ind i dit private hjem og hente dem.

Scroll to Top